Bananowo-kokosowe z daktylowym spodem |
"Sernik" z kaszy jaglanej z musem mango na spodzie daktylowo-orzechowym. |
Chałwa słonecznikowa z 2 składników |
Lody rumowo-czekoladowe (wegańskie) |
Domowa nutella (bez czekolady i cukru) |
Naturalny słodzik-domowa alternatywa cukru i odpowiednik aspiryny |
Lody kokosowo-truskawkowe z chia |
Kop energetyczny |
Ciasto z migdałowo-daktylowym spodem |
Budyń chia o smaku masła orzechowego |
Orzechowo-czekoladowa kasza jaglana z daktylami |
Sos kakaowy z nasion chia |
Sorbet brzoskwiniowo-bazyliowy z cynamonem |
Bananowo-pomarańczowa kasza |
Ciasto bananowo-orkiszowe |
Lody Pinacolada |
Sorbet z melona i mięty |
Słodko-słone domowe czekoladki |
Niskokaloryczny deser |
Bezy bez jajek |
Naturalne, domowe żelki bez żelatyny |
niskokaloryczne, bez chemii i żelatyny |
Lody limonkowo-miętowe |
Sernik z galaretką (bez żelatyny) |
Przecier truskawkowy kokosem, czekoladą i tofu |
Tamaryndowiec - co to? jak to zrobić? do czego? |
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz